Brunnsängs Idrottsplats
14 april 2018
12:00

Referat: Assyriska FF P05 Vit - Eskilstuna Södra FF

DM, Södertälje, Assyriska. Det blev en allt för svår nöt för oss. Vi hade inte bara strålande väder och perfekta förhållanden för fotboll, utan även en något tungrodd samling med mycket sjukdomar, ett par allt för tätt inpå för att hinna kalla in förstärkning. Vi hade bara två avbytare med oss till slut. Men så kan det se ut ibland, man får gilla läget, hoppas att alla kryar på sig snabbt! Däremot stod vi upp riktigt bra i två halvlekar! Assyriska rullar riktigt bra boll och vi blev stillastående och alltför rädda i närkampsspelet. Vi lät dem rulla boll lite för enkelt första minuterna. Är lite på gång och biter ifrån efter att 1-0 kom, rättvist och logiskt, kvitterar och rörde om i grytan helt klart. Vi kommer tillbaka två ggr i matchen och har 2-2 efter två halvlekar. Två snabba mål följde tyvärr och vår rullgardin åkte ned efter det kan man säga. Killarna orkade inte stå emot, inte så konstigt med bara två avbytare heller för den delen. Sen är Assyriska bättre än oss idag, klart bättre. Snabbt passningspel, högt tempo, skott, heta på hörnor! Hade inte Ludde storspelat hade det garanterat blivit fler mål bakåt. Så vi tackar alla våra killar för en grym kämpainsats, det var tufft idag, och ingenting rullade väl heller riktigt vår väg heller, men en nyttig match där vi ställdes mot ett spelskickligt motstånd. Vi lär oss av det, helt klart! Tack Assyriska för en bra match, tack alla föräldrar som hängde med o skjutsade och hejade fram vårat/erat Södra! På återseende! / Adde Dennis Jonas